English (United Kingdom)

Proizvodnja

MIAB-ov stručni kadar projektira i proizvodi u svom proizvodnom pogonu široki spektar proizvoda vezanih uz vodoopskrbu, odvodnju i pročišćavanje voda.

U proizvodnji se koriste najkvalitetniji materijali te se posebna pažnja pridaje završnoj zaštiti proizvoda. Tako naprimjer, svi proizvodi iz nehrđajućeg čelika prolaze kroz kompletni postupak kemijskog nagrizanja (odmašćivanje, bajcanje i pasivizacija).

Zbog velikog broja projekata i kvalitete koju postižemo prilikom izrade strojarskih i elektro komponenti u našem proizvodnom pogonu, naši korisnici vjeruju u nas i naše proizvode te se uz maksimalno povjerenje odlučuju za njihovu kupnju i krajnju upotrebu. Osim brojnih komunalnih poduzeća i vodovoda te mjerodavnih agencija, povjerenje u naše proizvode su pružile i neke od renomiranih tvrtki poput SIEMENS, STRABAG HIDROINŽENJERING, NORDIC WATER, CEMEX.

Pregled naših proizvoda:

Osim naših standardnih proizvoda, za čiji je marketing i distribuciju za prostor jugoistočne Europe licencirana tvrtka TEKO d.o.o., tvrtka MIAB je u stanju projektirati i izraditi bilo koji projektirani proizvod prema želji kupca odnosno potrebi projekta.

Ukoliko ste zainteresirani za distribuciju naših proizvoda na Vašem području, molimo Vas da nas kontaktirate preko podataka navedenih u Kontaktu ili preko obrasca danog u dijelu Postani partner.
 

Zaštita podataka

Društvo MIAB poštuje odredbe Zakona o provedbi Opće uredbe o zaštiti podataka, a  Ispitanik koji ima bilo kakva pitanja ili prigovor vezano za zaštitu osobnih podataka može svoja pismena dostaviti na adresu elektroničke pošte zop@miab.hr