English (United Kingdom)
Click on the slide!

STROJARSKA MONTAŽA

MIAB d.o.o. vrši stručnu, kvalitetnu i brzu montažu najzahtjevnije opreme u postrojenjima vodoopskrbe, odvodnje i pročišćavanja voda. Bez obzira na složenost postrojenja i situacije na terenu, uvijek smo u stanju u najkraćem roku iznaći kvalitetno rješenje na zadovoljstvo naših klijenata.

Click on the slide!

IZGRADNJA

Izgradnja

MIAB d.o.o. ima sposobnost da samostalno ili u suradnji s partnerima izvede najzahtjevnije  građevine za potrebe vodoopskrbe, odvodnje i pročišćavanja voda, kao i ostale infrastrukturne objekte. Svi radovi se izvode stručno i kvalitetno uz maksimalno poštivanje zadanih rokova.

Click on the slide!

ELEKTROMONTAŽA

MIAB d.o.o. je u stanju u najkraćim mogućim rokovima izvršiti montažu elektro opreme u postrojenjima te uspostaviti potpunu automatizaciju i nadzor nad procesom. Dodatno, MIAB d.o.o. vrši i kompletnu elektro montažu na sustavima vanjske rasvjete, trafostanicama, kabelskim trasama.

Frontpage Slideshow (version 2.0.0) - Copyright © 2006-2008 by JoomlaWorks

DOBRODOŠLI !

SVE ZA PITKE I OTPADNE VODE

O NAMA
Dobrodošli na stranice društva MIAB d.o.o. Društvo MIAB bavi se izgradnjom objekata, montažom postrojenja, proizvodnjom opreme i zaštitom materijala.
Izvodimo sve vrste radova vezane uz izgradnju, puštanje u rad i održavanje građevina u sustavima pitkih i otpadnih voda, te energetskih sustava, montažu strojarske i elektro opreme...
VIŠE


IZDVOJENI PROIZVODI:
NOVOSTI
Tvrtka MIAB d.o.o. je potpisala ugovor za izgradnju uređaja za pročišćavanja Ploče i podmorskog ispusta
Četvrtak, 12 Studeni 2020 11:49
MIAB d.o.o. je, kao jedna od vodećih tvrtki iz područja pročišćavanja otpadnih voda u Hrvatskoj, kao član zajednice ponuditelja potpisala ugovor o izgradnji uređaja za pročišćavanje otpadnih voda kapaciteta 9.000 ES-a i podmorskog ispusta.

Tvrtka MIAB d.o.o. je u konkurenciji renomiranih tvrtki jedina investitoru ponudila jamčene parametre, kako u pogledu učinka pročišćavanja tehnoloških voda, tako i u pogledu pogonskih troškova rada postrojenja.


 
 
Tvrtka MIAB d.o.o. je potpisala ugovor za izvođenje radova u sklopu aglomeracije Kaštela
Ponedjeljak, 19 Listopad 2020 11:47
MIAB d.o.o. je, kao jedna od vodećih tvrtki iz područja vodnog sektora u Hrvatskoj, potpisala ugovor o izgradnji cjevovoda, kolektora i crpne stanice.

Projekt aglomeracije Kaštela predviđa izgradnju više od 25 km cjevovoda i kolektora. Tvrtka MIAB d.o.o. je u konkurenciji renomiranih tvrtki ugovorila sa glavnim izvođačem izvođenje kompletnih montažerskih radova na cjevovodima, tlačnim kolektorima i crpnoj stanici.


 
   
Tvrtka MIAB d.o.o. je potpisala ugovor za izgradnju crpnih stanica u sklopu aglomeracije Lič
Utorak, 23 Lipanj 2020 11:45
MIAB d.o.o. je, kao jedna od vodećih tvrtki iz područja vodnog sektora u Hrvatskoj, potpisala ugovor o izgradnji crpnih stanica u Gorskom Kotaru.

Projekt aglomeracije Lič predviđa izgradnju 15 crpnih stanica. Tvrtka MIAB d.o.o. je u konkurenciji renomiranih tvrtki ugovorila sa zajednicom ponuditelja izvođenje kompletnih strojarskih i elektrotehničkih radova, kao i puštanje crpnih stanica u rad.

 
 
Tvrtka MIAB d.o.o. je dovršila radove na izgradnji uređaja za pročišćavanje otpadnih voda Šolta i crpnih stanica
Ponedjeljak, 22 Lipanj 2020 11:49
Tvrtka MIAB d.o.o. je dovršila strojarske i elektrotehničke radove na izgradnji crpnih stanica i uređaja za pročišćavanje otpadnih voda na otoku Šolti, te je cjelokupni sustav pušten u potpuno automatski pokusni rad.

Nakon dovršetka izgradnje crpnih stanica i uređaja za pročišćavanje tijekom kojeg je ugrađena oprema iz proizvodnog programa tvrtke MIAB, započet je probni rad kompletnih postrojenja tijekom kojeg će se dokazati potpuna funkcionalnost postrojenja u skladu sa zahtjevima projekta.

 
   

JPAGE_CURRENT_OF_TOTAL

 • «
 •  Početak 
 •  « 
 •  1 
 •  2 
 •  3 
 •  4 
 •  5 
 •  6 
 •  7 
 •  » 
 •  Kraj 
 • »

Zaštita podataka

Društvo MIAB poštuje odredbe Zakona o provedbi Opće uredbe o zaštiti podataka, a  Ispitanik koji ima bilo kakva pitanja ili prigovor vezano za zaštitu osobnih podataka može svoja pismena dostaviti na adresu elektroničke pošte zop@miab.hr