English (United Kingdom)
Click on the slide!

STROJARSKA MONTAŽA

MIAB d.o.o. vrši stručnu, kvalitetnu i brzu montažu najzahtjevnije opreme u postrojenjima vodoopskrbe, odvodnje i pročišćavanja voda. Bez obzira na složenost postrojenja i situacije na terenu, uvijek smo u stanju u najkraćem roku iznaći kvalitetno rješenje na zadovoljstvo naših klijenata.

Click on the slide!

IZGRADNJA

Izgradnja

MIAB d.o.o. ima sposobnost da samostalno ili u suradnji s partnerima izvede najzahtjevnije  građevine za potrebe vodoopskrbe, odvodnje i pročišćavanja voda, kao i ostale infrastrukturne objekte. Svi radovi se izvode stručno i kvalitetno uz maksimalno poštivanje zadanih rokova.

Click on the slide!

ELEKTROMONTAŽA

MIAB d.o.o. je u stanju u najkraćim mogućim rokovima izvršiti montažu elektro opreme u postrojenjima te uspostaviti potpunu automatizaciju i nadzor nad procesom. Dodatno, MIAB d.o.o. vrši i kompletnu elektro montažu na sustavima vanjske rasvjete, trafostanicama, kabelskim trasama.

Frontpage Slideshow (version 2.0.0) - Copyright © 2006-2008 by JoomlaWorks

DOBRODOŠLI !

SVE ZA PITKE I OTPADNE VODE

O NAMA
Dobrodošli na stranice društva MIAB d.o.o. Društvo MIAB bavi se izgradnjom objekata, montažom postrojenja, proizvodnjom opreme i zaštitom materijala.
Izvodimo sve vrste radova vezane uz izgradnju, puštanje u rad i održavanje građevina u sustavima pitkih i otpadnih voda, te energetskih sustava, montažu strojarske i elektro opreme...
VIŠE


IZDVOJENI PROIZVODI:
NOVOSTI
Tvrtka MIAB d.o.o. je potpisala ugovor za izgradnju uređaja za pročišćavanje tehnoloških otpadnih voda iz postrojenja klaonice.
Srijeda, 10 Veljača 2016 08:04
U konkurenciji renomiranih tvrtki,MIAB d.o.o. je, kao jedna od vodećih tvrtki iz područja pročišćavanja otpadnih voda u Hrvatskoj, potpisala ugovor o izgradnji uređaja za pročišćavanje tehnoloških otpadnih voda iz postrojenja klaonice.

Projekt uređaja za pročišćavanje tehnoloških otpadnih voda predviđa izgradnju kompletnog biološko-kemijskog pročistača. Tvrtka MIAB d.o.o. je jedina u konkurenciji renomiranih tvrtki investitoru ponudila jamčene parametre, kako u pogledu učinka pročišćavanja tehnoloških voda, tako i u pogledu pogonskih troškova rada postrojenja.
 
 
Tvrtka MIAB d.o.o. je dovršila izvođenje radova na izgradnji Uređaja za pročišćavanje otpadnih voda Zemunik Donji.
Petak, 18 Prosinac 2015 19:42
Radovi na izgradnji Uređaja za pročišćavanje otpadnih voda Zemunik Donji sastojali su se od kompletnih građevinskih, strojarskih i elektroinstalaterskih radova potrebnih za izgradnju biološkog uređaja za pročišćavanje.

 U sklopu projekta izvedeni su svi radovi potrebni za nesmetani rad postrojenja te je ugrađena oprema iz proizvodnog programa tvrtke MIAB (automatske rešetke, stanica za prihvat sadržaja septičkih jama, kemijski filtar za pročišćavanje zraka,..).
 
   
MIAB d.o.o. je započeo radove na Uređaju za pročišćavanje otpadnih voda Drniš.
Četvrtak, 29 Listopad 2015 19:44
MIAB d.o.o. je sudjelovao u postupku javne nabave za izgradnju Uređaja za pročišćavanje otpadnih voda Drniš, te je nakon odluke o odabiru potpisan ugovor o izvođenju radova. Projektom je predviđena izgradnja kompletnog biološkog uređaja za pročišćavanje otpadnih voda.

Predviđena je ugradnja hidromehaničke opreme iz proizvodnog programa tvrtke MIAB (automatske grube i fine rešetke, zapornice, zgrtači pjeskolova-mastolova i taložnika, stanica za prihvat sadržaja septičkih jama, stanica za dehidraciju mulja sa nezačepljivim vijčanim presama, filtar za kemijsko pročišćavanje zraka,..).
 
 
Tvrtka MIAB d.o.o. je dovršila radove na izgradnji Uređaja za pročišćavanje otpadnih voda Rab veličine 24.000 ES-a.
Srijeda, 30 Rujan 2015 19:45
Tvrtka MIAB d.o.o. je nakon uspješne izgradnje i obavljenog probnog rada, tijekom kojeg je dokazan ispravan rad postrojenja, dovršila kompletne radove na izgradnji Uređaja za pročišćavanje topdanih voda Rab veličine 24.000 ES-a.

Nakon dovršetka izgradnje uređaja za pročišćavanje tijekom kojeg je ugrađena oprema iz proizvodnog programa tvrtke MIAB, uspješno je završen i probni rad postrojenja tijekom kojeg je dokazana potpuna funkcionalnost postrojenja u skaldu sa striktnim zahtjevima Svjetske banke.
 
   

JPAGE_CURRENT_OF_TOTAL

 • «
 •  Početak 
 •  « 
 •  1 
 •  2 
 •  3 
 •  4 
 •  5 
 •  » 
 •  Kraj 
 • »